Ingen tid eller lust att städa? Nordisk Städkraft & Allservice erbjuder en helhetslösning för yrkesmässig rengöring och service.

Vi utför alla typer av lokalvårdstjänster inom den privata och offentliga sektorn, t.ex. flyttstäd, kontorsstäd, byggstäd och skolstäd.
Vi vet att välstädade lokaler är en stark bidragande faktor till att ge dina besökare ett positivt första intryck av ditt företag.
Vi vet också att en ren arbetsmiljö har en positiv inverkan på dina medarbetare och deras prestationer.

För att ni ska känna er trygga med valet av Nordisk städkraft & Allservice följer vi regelbundet upp och kontrollerar kvaliteten på våra tjänster. Vi erbjuder alltid ”städat & klar-garanti ” vilket innebär att varje objekt genomgår en slutbesiktning. Detta för att försäkra oss om att vår städning alltid lever upp till de krav som vi och ni ställer på oss. Vi har nämligen inte råd att sopa saker under mattan, vi tar vårt jobb på för stort allvar. Vår personal har stor erfarenhet och ett brett kunnande inom samtliga av våra verksamhetsområden.

Nordisk Städkraft & Allservice har ett vältäckande försäkringsskydd tecknat med Länsförsäkringar för 10 miljoner kronor.

Hushållsnära tjänster

Nordisk städkraft & Allservice är ett företag som erbjuder hushållsnära tjänster i Uppsala. Hushållsnära tjänster är ett samlingsbegrepp för arbete som utförs i privatpersoners hem, som till exempel, hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning, och trädgårdssysslor. Den 1 juli 2007 infördes en skattereform som heter RUT-avdrag, denna ger möjlighet för privatpersoner att göra avdrag i sin deklaration för hushållsnära tjänster.

När du anlitar Nordisk Städkraft & Allservice för hushållsnära tjänster sköter vi all rapportering till skatteverket. I din deklaration kommer det komma information om du har utnyttjat RUT-avdrag från oss. Skulle ditt avdrag ta slut under årets gång kan vi pausa vårt uppdrag till er, det går även bra att fortsätta att anlita oss trots att rutavdraget är förbrukat.

Information om RUT hämtad från Skatteverkets hemsida.

Rutavdrag

Det arbete som du söker rutavdrag för, ska tillhöra hushållsarbetets kärnområde och utföras i en bostad som du bor i eller använder som fritidsbostad eller som dina föräldrar bor i eller använder som fritidsbostad.
Hushållsarbete som rengöring, underhåll och tvätt ger rätt till rutavdrag.

Rot- och rutavdragets storlek

Skattereduktion för rot- och rutarbeten medges med halva arbetskostnaden men sammanlagt högst 50 000 kronor per person och år. Det är utföraren, till exempel snickaren eller målaren som du anlitat, som ansöker om ditt preliminära rot- och rutavdrag och begär utbetalning från Skatteverket. Din slutliga skattereduktion fastställs i samband med att din inkomstdeklaration godkänns.

Vanliga frågor och svar om städning

Vi kommer inom kort presentera vanliga frågor och svar.
Välkomna att kontakta oss på 018 21 22 75.

F: Hur får jag min faktura?

S: Vi skickar ut fakturor via mejl eller post i slutet på varje vecka. 15dagars betalningstid.

F: Tillkommer det någon avgift för städmaterial?

S: Nej.

F: Vid storstädning/flyttstädning, har ni med er egen städutrustning?

S: Ja vi har alltid med oss egen städutrustning. Önskar ni att vi använder er städutrustning går det också bra.

F: Vad ingår i en storstädning?

S: Vi städar helt efter era önskemål men vanliga moment är avtorkning/rengöring av avställningsytor, dörrar, golv. I badrum rengörs kakel, kranar, sanitetsporslin, speglar och glas.

F: Jobbar ni även helger, kostar det mer i så fall?

S: Ja det gör vi, ta kontakt med vår kundtjänst för mer information. 0760182183